307712620_457934899700480_5344085647579525225_n-536x321

Nuoširdžiai džiaugiuosi, kad šiais metais gausiau atsiliepėte į kvietimą švęsti Mykolines drauge.

Ne tik šv. Mišiose, kurioms vadovavo kun. Saulius Kristapavičius, Alytaus Įgulos kapelionas, bet ir šventėje po pamaldų, kuri vyko parapijos sode. Pirmą kartą organizavome pikniką šioje vietoje ir manau, kad pasirinkimas buvo teisingas. Plačiau apie šventę skaitykite Ramutės Šimukauskaitės straipsnyje „MYKOLINĖS JIEZNE – BENDRYSTĖS IR PADĖKOS ŠVENTĖ“, o čia noriu padėkoti visiems, kurie dalyvavimu prisidėjo ar papuošė rudens sueigą.

Tariu ačiū padėjusiems pasiruošti ir atšvęsti liturgiją, tai patarnautojams ir zakristijonui Vytukui, choristams ir vargonininkei Romai, adorantėms ir katechetei Irenai, procesijos dalyviams, šauliams ir koordinatorei Ilonai, tvarkytojai Virgutei, jos vaikams Zitai, Onai, Rokui, Rasai. Laimai Butkienei ir Nijolei Rūtienei. Aldonai Kalaušienei, Natalijai Grušelionienei, Ilonai Gudeliūnienei.

Dėkoju:

Už bendrą projektą „Mykolinės“ – Jiezno bendruomenės centrui (Irena Urbanavičienė). Už įsijungimą visoms seniūnijos bendruomenėms ir Jiezno gimnazijai. Už pagalbą paruošiant vietą šventei: sporto klubui „Uola“ (Vytas Sadauskas),

Jiezno kultūros ir laisvalaikio centrui (Dalia Vertinskienė), Jiezno seniūnijai (Algis Bartusevičius).

Už susirinkusiųjų pamaitinimą – Rūtai Paltanavičienei ir jos komandai, už bulvių plokštainį – Jiezno bendruomenės centrui, už didelį ir skanų tortą – Renatai Vaidogienei. Už vaišes – Laimutei Bieliūnienei ir Aldonai Jokubauskienei.

Nuoširdi padėka Jiezno gimnazijai už vaikų rudens gėrybių bei Laimai Butkienei už piešinių parodas.

Gediminui Ivaškevičiui už koncertą, kurį padovanojo Arūnas ir Vilma Vaidogai. Šventėje dėkojome ir dar kartą tariu ačiū mūsų geradariams: Linui Jakubauskui už paramą ir pagalbą restauruojant Jiezno bažnyčią, Kęstučiui Švedui už paramą Jiezno bažnyčios remontui, Arūnui ir Vilmai Vaidogams už paramą organizuojant atlaidus, Mindaugui ir Simonai Snarskiams už padovanotą suoliuką bažnyčiai (šventoriuje).

Džiugu ir tai, kad mus savo dalyvavimu pagerbė Prienų rajono meras Alvydas Vaicekauskas bei administracijos direktorė Jūratė Zailskienė.

Tariu ačiū visiems dalyvavusiems, o didžiausia padėka Viešpačiui už malones, kurias teikia mūsų gyvenime, už tą dieną padovanotą puikų orą ir gerus žmones. Šv. Arkangele Mykolai, globok geradarius, saugok mūsų žemišką kelionę, lydėk visus į dangiškojo Tėvo namus.

Klebonas kun. Rolandas Bičkauskas

PADĖKA